Polisen mycket förtegen om explosionerna i Stockholm

Polisens presskonferens spred inget nytt ljus över vad som faktiskt hände i samband med explosionerna i Stockholm i går eftermiddag. Polisen är mycket förtegen, man vill inte uttala sig om den döde mannen hör ihop med  den sprängda bilen. Man vill inte uttala sig om andra typer av kopplingar utom att det inte finns några som helt kopplingar till polisens hysteriska och totalt vansinniga varningar om terrordåd i Göteborg häromsistens.

Det enda polisen och Säpo säger är att man öppnat en utredning om terroristbrott i enlighet med svensk lagstiftning. Att man inte höjer riskbedömningen för terrorbrott tyder dock förmodligen på att det inte finns några kopplingar till några kända terrornätverk (om det nu finns såna).

Intressant?
Bloggat: K & Å, Troberg,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements