Knarkrättegång mot medlemmar i Red & White Crew

Nyligen dömdes ett antal personer med kopplingar till Hells Angels Gothtown, däribland en fullvärdig medlem till flera års fängelse för amfetaminsmuggling från Polen. Nu ställs ett antal personer med kopplingar till Hells Angels supporterorganisation Red & White Crew inför rätta i Göteborg för att ha innehaft metamfetamin för försäljning.

Hos två av de som åtalas hittades Red & White-kläder men något medgivande om ett eventuellt medlemskap i organisationen har ingen av dem gjort. I själva verket har de inte gjort några som helst medgivanden till nånting om vi ska tro media på denna punkt. En av de åtalade, en 22-åring har dömts flera gånger tidigare, för rån och narkotikabrott.

Hells Angels förnekar stadigt att de skulle vara inblandade i kriminalitet. Men medlemmar i Hells Angels eller någon av deras supporterorganisationer blir gripna, anhållna, häktade och åtalade igen och igen, för knarkbrott, mord, mordförsök, svartjobb, smuggling, bidragsfusk osv. Det är uppenbart att det handlar om en organisation med brott på agendan. Oavsett vad de själva säger om saken.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements