Terrornojans bisarra konsekvenser

En man bad vid en busshållplats i Norrköping. Detta resulterade i ett omfattande polispådrag och att mannen jagades. På grund av en totalt terrornojig väktare som larmade polisen.

Visserligen såg det säkert märkligt ut om mannen faktiskt bad vid busshållplatsen, men man borde ju kunna begära att en väktare inte får ett hysteriskt anfall bara för att han ser en troende människa bära sig ”konstigt” åt. Det gör religiösa troende människor ofta, så det är ju inget att höja på ögonbrynen för.

Att islamofobin och terrornojan breder ut sig i samhället har media också ett ansvar för. Man har skrivit om bomberna i Stockholm och det misstänkta terrorbrottet i Köpenhamn på ett helt oacceptabelt sätt. Därmed har man bidragit till en ökad islamofobi och en ökad terrornoja.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

5 svar på “Terrornojans bisarra konsekvenser”

  1. På flera håll i landet samlades på måndagskvällen den 13/12 muslimer för att visa upp sitt avståndstagande mot jihadistkrigaren Taimour Abdulwahabs misslyckade massmordsdåd.
    .
    Av landets ca 400,000 muslimer kom 35 personer till ”demonstrationen” i Göteborg och i Stockholm samlades hela 80 stycken.

Kommentarer är stängda.