Flerspråkig blogg

Min blogg är från och med idag flerspråkig. De danska artiklar jag redan har på bloggen kommer att överföras till den danska sektionen så sakteliga. Några är redan överförda, men det har blivit lite fel med kategorier etc. Översättningar kommer att pö om pö ske till engelska, både av artiklar jag redan skrivit och sådan jag skriver i framtiden.

Dessutom kommer jag att på den engelska och franska sektionen att publicera artiklar på de språken av andar än mig själv. Exempelvis av min goda vän Danielle Sabai som skriver om Asien på både engelska och franska. Vissa av hennes artiklar finns också på svenska och då publiceras de även på svenska på min blogg. Det är möjligt att jag senare också kommer att lägga till en tysk sektion också.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Jag tog bort funktionen efter ett tag då den gjorde bloggen alldeles för långsam.