Åtal för det brutala mordet på Elin Krantz

Idag kommer åtal att väckas för det brutala mordet på Elin Krantz i Länsmansgården i Göteborg. Den misstänkte 23-åringen är förutom mord också misstänkt för grov våldtäkt. Ytligt sett förefaller dådet att ha en del likheter med mordet på Nancy Tavsan, men egentligen har de få likheter. Det är helt olika typer av mord.

Nancy Tavsan mördades  av en person hon kände som också var på samma fest. Det är betydligt vanligare att mördaren av en kvinna är någon som kvinnan känner än att mördaren är okänd för offret så som var fallet med mordet på Elin Krantz. Så även om bägge morden var brutalt våldsamma och inkluderade sexuellt våld så har de få egentliga likheter i övrigt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • B B

    Hur kan du undgå att de likheterna?
    Jag ska ge dig en ledtråd. Multikulti.