Snön faller över Göteborg

Våren hade kommit och vi har haft sommarvärme. Men idag faller snön tungt och sakta över Göteborg. Det känns lite underligt med detta snöfall i den vackra vårgrönskan och med de blommande fruktträden. Som tur är blommar inte äppleträden än. För då hade det knappast blivit några äpplen i höst. Insekter som bin och humlor är inte så förtjusta i snöfall och kyla. Det är inte jag heller.

Intressant?
Media: GP,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Det jag saknade utomlands var en känsla för väderet. Sverige har hemskt regelbundet väder. En vecka i slutet av april början av Maj skall det vara smällkallt med snö, hagel, regn och temperaturer under eller strax över nollan. Samma på hösten första veckan i oktober skall vara solig och varm innan frosten tar sitt grepp för att sedan inte släppa igen.

    Jag tror det kan vara nyttigt, det är mycket otrevliga insekter som kläcks tidigt (myggor), en vecka kyla i april maj kan säkert göra underverk emot de små krypen.