Bomb exploderade i Kärna

Det verkar ganska osannolikt och på många sätt underligt att en bomb har exploderat i källaren på ett hus i Kärna, eller närmare bestämt i Staby, mellan Ytterby och Kärna korsväg. Mitt ute på bonnlandet. Frågan är om det verkligen är en bomb eller det är nåt annat som exploderat. En gasflaska, svetsutrustning eller nåt sånt.

Om det är en bom undrar man ju faktiskt om det handlar om att mannen i huset höll på att konstruera en bomb eller om det handlar om att familjen utsatts för ett bombattentat. Är det så att mannen som skadades  försökte tillverka en bomb så misstänker man ju gärna att det handlar om en gangster. För en högerextremist kan det väl ändå inte vara?

Polisen skulle väl dessutom knappast tro att det var en bomb om det inte handlar om en man från kriminella miljöer.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements