Antisemit deltog i uppbygget av Wikileaks i Sverige

Expo gör i det senaste numret ett så kallat avslöjande. Nämligen att antisemiten Israel Shamir deltog i uppbygget av Wikileaks organisation/kontaktytor i Sverige. I själva verket är detta inget egentligt avslöjande och ingen nyhet alls. Saken har varit kände sen Julian Assange besökte Sverige. Den svenska representanten för Wikileaks är Johannes Wahlström, son till Israel Shamir. Kontakten mellan Wahlström och Assange förmedlades av Shamir. Något som faktiskt är och har varit välkänt. Israel Shamir själv är Wikileaks representant i Ryssland och har kontakter med Julian Assange sen lång tid tillbaka.

Naturligtvis är det så att Shamirs inblandning i Wikileaks är till nackdel för organisationen. Trovärdigheten minskas naturligtvis rejält och man undrar ju om antisemitism på något sätt påverkar vad man presenterar för material. Om det skulle vara så så vore det ju olyckligt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements