Sargat lik funnet i närheten av Långströmsgatan

Några byggnadsarbetare hittade på onsdagen ett lik i ett buskage invid Långströmsgatan i Svartedalen (del av Biskopsgården) på Hisingen. Kroppen var enligt uppgift svårt sargad och hade legat där länge. Den var därför enligt uppgift strakt förruttnad. Polisen vill inte uppge om det är en kvinna eller en man, man anser att det är för svårt att avgöra den saken då kroppen är allt i dåligt skick: Man har dock inlett en förundersökning om mord alternativt dråp:

På Långströmsgatan på Hisingen har polisen hittat en död kropp, efter att ha blivit larmade av en privatperson. Kroppen låg utomhus i ett buskage och är förruttnad. Nu kommer en teknisk undersökning att ske och efter det kanske mer information kan lämnas. Polisen har inlett en förundersökning ang. mord alternativt dråp. Just nu pågår teknisk undersökning på platsen.

Det är för tidigt at spekulera om vem det kan var som man hittat eller vad som hänt. Men det verkar ju inte bra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements