Död man hittad vid Eurostop i Arlandastad

En död man som troligen blivit skjuten hittades idag vid Eurostop i Arlandastad nära Märsta norr om Stockholm (en del uppgifter säger Rosersberg i Sigtuna, men det verkar vara fel, däremot är det i Sigtuna kommun). Om detta stämmer så är det den andra skjutna personen som hittats på lika många dagar i Stockholm.

Hur länge han har legat på platsens är okänt så ingen vet ännu när eller om han faktiskt blivit skjuten. Precis som är fallet med mordet i Fittja så finns det stor anledning att tro att det handlar om någon typ av uppgörelse inom gangstervärlden. Det brukar göra det när det handlar om mord med skjutvapen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

PS. KL 18:11. Polisen har nu uppgivit att mannen inte har blivit skjuten. DS.

Advertisements