STCC på Stenpiren – berusad rubriksättare i GP?

På framsidan i GP:s webbupplaga påstås helt sonika att STCC-tävlingen som kördes i Göteborg igår utspelades på Stenpiren. Det torde betyda mycket små bilar och dito förare. Eller på att rubriksättaren/ingresskrivaren varit berusad.

Stenpiren ligger som bekant i älven strax utanför Lilla torget vid Skeppsbron, där Stor Hamnkanalen når älven, i närheten av Packhusplatsen. STCC:s deltävling i Göteborg körs dock på ett helt annat ställe, på andra sidan älven sett från Lilla Bommen. Nämligen i Frihamnen på den gamla Bananpiren där alla bananer till Sverige lastades av innan de började fraktas i containrar.

Lite bättre koll kan man väl ändå begära av folk som jobbar på tidningar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements