Mordet i Viken omgärdat av mystiska omständigheter

I det lilla samhället Viken i nordvästra Skåne, i Höganäs kommun, har en 53-årig man hittats död och allt tyder på att han blivit mördad. Dessutom rapporteras att andra personer som varit närstående till 53-åringen avlidit under märkliga och icke-naturliga omständigheter. 53-åringen, Mats Larsson, är vad jag förstår bror till en man (Boris Larsson) som hittades död tillsammans med en kvinna efter en fest 2009. Också det i Viken.

Frågan är om det finns ett samband mellan broderns död och mordet på 53-åringen. Kanske var det ett mord det som skedde 2009 och inte en olycka. Eller så finns det inget samband alls utan det är barar en tillfällighet att brodern Boris Larsson och hans fästmö först dör under märkliga omständigheter och sen så blir Mats Larsson mördad på sin gård. Det känns inte som om det skulle vara utan samband om jag ska vara ärlig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements