Gangsteruppgörelse på restaurang i Norrköping

I vad som av allt att döma verkar ha varit en gangsteruppgörelse med knivar och skjutvapen på restaurang Deli Bar & Kök i Norrköping i går kväll så skadades tre personer svårt, två skjutna och en knivskadad. En 31-årig man från Malmö är mycket allvarligt, livshotande, skadad och vårdas i respirator. Den ena gruppen ska ha funnit på restaurangen när en anna grupp kom in på samma ställe. Bråket tycks ha startat i stort sett i samma ögonblick som den andra gruppen kom in på restaurangen.

Polisen har gripit ett antal personer med kopplingar till bråket på restaurangen.

Enligt Norrköpings Tidningar (NT) så uppger ett vittne att en av männen som var inblandad i bråket hade en Outlaws-tröja på sig. Tidigare har det enligt  NT förekommit att polisen befarat bråk mellan Outlaws och Black Cobra på den aktuella restaurangen och för några år sen strider mellan Hells Angels och Outlaws som ledde till att Outlaws MC lade ner sin avdelning i Åtvidaberg.

Vilka gäng som är inblandade denna gång är ännu så länge osäkert, men mycket tyder ju på att det ena gänget skulle kunna vara Outlaws. Skottlossningen kan eventuellt också hänga ihop med annan skottlossning vid Herstadsbergs marina natten innan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements