Skicka ett skepp till Benghazi

Som anhängare av vapenleveranser till Libyens legitima regering i Benghazi och som aktiv supporter av Ship to Gaza vill jag härmed, i likhet med Röda Berget, uppmana SVD:s ledarskribenter att ta ett initiativ istället för att bara gnälla, sprida lögner samt uttrycka fördomar och meningslösheter. Organisera upp en konvoj för att bryta blockaden mot Benghazi. Men i motsats till fallet med Gaza bör vi i fallet Benghazi skicka vapen. Inte humanitär hjälp i första hand.

Upplysningsvis så har jag också kontakter med folk i Hong Kong som arbetar aktivt med att stödja oppositionella i Kina. Jag misstänker att jag som vänsteraktivist gör oändligt mycket mer för att bekämpa diktatur i världen än vad SVD:s USA-trogna lakejer till Israel-rövslickande ledarskribenter gör.

Vi vänstermänniskor är alltså i motsats till SVD:s skribenter mycket aktiva i solidaritetsarbete för demokratikämpar i hela världen. Men man kan inte göra allt, utan måste välja vad man ska engagera sig i.  Men nu kan alltså SVD:s ledarskribenter hjälpa oss genom att ta initiativ till att organisera upp en Ship to Benghazi för att bryta blockaden mot Libyens legitima regering. Sätt igång!

Intressant?
Borgarmedia: DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements