Skicka ett skepp till Benghazi

Som anhängare av vapenleveranser till Libyens legitima regering i Benghazi och som aktiv supporter av Ship to Gaza vill jag härmed, i likhet med Röda Berget, uppmana SVD:s ledarskribenter att ta ett initiativ istället för att bara gnälla, sprida lögner samt uttrycka fördomar och meningslösheter. Organisera upp en konvoj för att bryta blockaden mot Benghazi. Men i motsats till fallet med Gaza bör vi i fallet Benghazi skicka vapen. Inte humanitär hjälp i första hand.

Upplysningsvis så har jag också kontakter med folk i Hong Kong som arbetar aktivt med att stödja oppositionella i Kina. Jag misstänker att jag som vänsteraktivist gör oändligt mycket mer för att bekämpa diktatur i världen än vad SVD:s USA-trogna lakejer till Israel-rövslickande ledarskribenter gör.

Vi vänstermänniskor är alltså i motsats till SVD:s skribenter mycket aktiva i solidaritetsarbete för demokratikämpar i hela världen. Men man kan inte göra allt, utan måste välja vad man ska engagera sig i.  Men nu kan alltså SVD:s ledarskribenter hjälpa oss genom att ta initiativ till att organisera upp en Ship to Benghazi för att bryta blockaden mot Libyens legitima regering. Sätt igång!

Intressant?
Borgarmedia: DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

4 svar på “Skicka ett skepp till Benghazi”

  1. IHH, den turkiska organisation vars medlemmar mördades av Israel vid förra Ship to Gaza, skickar redan idag hjälpförsändelser till Libyen:http://www.ihh.org.tr/libya-da-ates-altinda-yardim/en/

    Och till Syrien:

    http://www.ihh.org.tr/turkiye-suriye-sinirina-2-acil-yardim-tiri/en/

    Det är alltså de som soldariserar sig med Gaza som också skickar konkret hjälp till både Libyen och Syrien. Från högerspökena är det bara munväder, de gör inte ett skit. Budskapet från ”liberalerna” tycks vara enkelt: Bomba gärna araber, men skicka aldrig någonsin mat eller medicin till dem.

Kommentarer är stängda.