Vapenbeslag i Hammarkullen

Vid en husrannsakan i Hammarkullen i måndags ska ett större vapenbeslag ha gjorts enligt tidningen GT. Ett 20-tal pistoler, ammunition och sprängmedel beslagtogs av polisen.

Frågan är om beslaget har något samband med polisens stora tillslag mot Black Cobra i förrgår, dvs i måndags. Det är väl troligt att så är fallet kan man misstänka. Bilarna med Black Cobra-medlemmar och som kontrollerades söder om Mölndal innehöll ju inga vapen och det hade inte heller medlemmarna på sig.

Kan det ha varit så att vapnen som beslagtogs i Hammarkullen var ämnade just för att användas vid den hämndaktion som man misstänker att Black Cobra hade som syfte med sin resa till Göteborg. I just Hammarkullen var det som Black Cobra tidigare försökte etablera sig i Göteborg. Kanske har man en medlem eller sympatisör där. Enligt polisen finns dock inget sådant samband även om vapnen var tänkta för kriminella gäng.

Även under juni månad beslagtogs en stor mängd vapen i Göteborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements