Nytt hett tips om Viken-mordet

Enligt media har polisen fått ett nytt ”hett” tips om mordet på en grönsakshandlare i Viken. Men polisens besked i frågan är ganska intetsägande:

— Vi fick in en hel del intressanta uppgifter, men det var framförallt ett tips som senare har visat sig högintressant. Små banala saker kan ofta leda oss åt rätt håll, säger Göran Hassel, informatör på polisen i nordvästra Skåne.

Polisens meddelande om ett hett tips verkar ärligt sagt mest vara till för att motivera insatsen med en polisstation i en husbil i det lilla samhället. Det är ju en kostnad som måste motiveras på något sätt. Annars är den ju onödig och husbilsinsatsen misslyckad.

Personligen tror jag det finns mer bakom mordet i Viken än att det är ett vanligt mord. Kanske inte så mycket som jag skissar på i min parafras på Morden i Midsomer. Men skumt är det, alltihop.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements