Bomb mot bil i Höllviken

En bil i Höllviken, Vellinge kommun, sprängdes av en bomb under natten till idag. Polisen uppger att det inte finns någon hotbild mot bilens ägare. Explosionen var så kraftig att den väckte människor i husen intill.

Enligt media verkar det som om  bilen (eller bilarna, det kan röra sig om flera skadade bilar) inte blivit allvarligt skadad och kanske är det någon slags hemmagjord bomb som sprängts av några ungdomar utan koppling till organiserad brottslighet. I så fall måste man säga att det är högst oansvarigt.

Men kanske har familjen nåt otalt med någon som är kriminella eller så är det som med bomben i Staby invid Kärna utanför Kungälv så att någon i familjen velat bli av med nån annan i familjen och beslutat använda sig av en bomb. Men det vekar i så fall som något gått fel.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements