Munkavle på SD-medlemmar

Flera av Sverigedemokraternas (SD) aktiva på olika nivåer och många av deras medlemmar har uttryckt sympatier för Anders Behring Breiviks åsikter, om än inte för metoderna. Islamofobin är ett genomgående tema i den rasistiska ideologi som SD omfamnar. Det är också den centrala ingrediensen i Anders Behring Breiviks manifest. Likheterna mellan SD:s åsikter som de uttryckt av ledande personer i partiet är mycket lika de åsikter som uttrycks i Breiviks manifest.

Sverigedemokraternas ledning försöker nu dölja detta faktum liksom att många av deras medlemmar är klart och tydligt islamofobiska och rasistiska genom att förbjuda medlemmar i partiet att uttala sig i social medier. Hyckleri och censur är ordet för sånt. Dessutom är det ett förakt för demokratiska rättigheter som åsiktsfrihet och yttrandefrihet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements