Tre häktade för korruption och fiffel

Tre personer har häktats i samband med mutbrott i Göteborg. Två från Göteborgs Spårvägar, varav en kvinnlig tidigare chef,  och en från byggbolaget Veidekke. Kvinnan är misstänkt för grovt bedrägeri, medhjälp till grovt bokföringsbrott och medhjälp till försvårande av skattekontroll. Kvinnan förnekar brott. Hon är bl.a. misstänkt för att ha låtit skattebetalarna betala hennes stora miljonvilla.

En 41-årig man som arbetat på Spårvägen på sannolika skäl misstänkt för samma åtalspunkter som kvinnan. En man från det privata byggföretaget Veidekke häktades på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till grovt bokföringsbrott. Korruptionshärvorna i Göteborg bara växer och växer. Det tycks inte finnas nån ände på det hela.

Intressant?
Borgarmedia: GP,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements