Skottlossning i Backa?

Skjutandet i Göteborg duggar tätt. I fredags sköts det i Tynnered och igår sköts det återigen i Backa. Denna gång på Lisa Sass gata och i en lägenhet. En 7-8 skott. Stort polispådrag förstås. Men vid polisens ankomst till platsen visade det sig handla om att någon skjutit med en startpistol. Med tanke på vad som hänt i backa under senare tid så verkar det osannolikt korkat att leka genom att skjuta med en startpistol. Så visst var det skottlossning men dock en ofarlig sådan.

Alla fyra personer som fanns i lägenheten greps dock för ringa narkotikabrott. Det förefaller som om de agerat ganska oövertänkt och genom korkat agerande i påtänt tillstånd lockat dit polisen. Det verkar inte alltför intelligent om vi säger så.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements