Inget nytt om misstänkt terrorbrott I Göteborg

Fortfarande har inga som helst bevis eller något annat som tyder på att det faktiskt planerades ett terroristdåd i Göteborg lagts fram. Så länge inget hållbart presenteras av Säpo eller åklagaren betraktar jag det hela som ytterligare ett felaktigt ingripande av den usla svenska säkerhetspolisen. En säkerhetspolis som verkligen inte är i behov av de extra pengar som de fått de senaste 10 åren. Säpo tillför väldigt lite vad det gäller säkerhet och betydligt mer vad det gäller att skapa osäkerhet och att misstänka och kontrollera fel människor. Mer pengar och resurser har inte gjort saken bättre.

I brist på information från Säpo och åklagarna i fallet så har nu tidningarna nosat upp att Lars Vilks uttryckt att han skulle besöka Göteborgs konstbiennal.  Visserligen inte invigningen, men uppenbarligen så vill tidningarna sätta ihop gripandena i Göteborg med Lars Vilks. Något som ju är tänkbart, om än osannolikt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements