Billig partiledarlösning för kristdemokraterna

Marcus Birro uppger att han vill bli partiledare i Kristdemokraterna (KD). Eftersom han kan ersättas av en så kallad Birro-generator, en floskelmaskin, kan partiledaren i KD i framtiden bli en floskelgenerator. Det blir billigt för KD. Ingen lönekostnad alls för samma kvalitet på partiledaren. Vid TV-framträdanden kan dessutom maskinen ges en mer attraktiv  framtoning än vad som blir fallet med Marcus Birro, Göran Hägglund eller Mats Odell. Kanske en framgångsväg för KD och enda möjligheten att klara fyraprocentspärren.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

PS 14:09. Nu vill inte Birro längre och han har också förlorat ett jobb

Advertisements
  • Pingback: Ska KD smutta den bittraste kalken? | Anna Troberg | Nyheter24()

  • Anonym

    Jag  är rätt övertygad om att Birros alkoholproblem var en sorts självmedicinering, för sedan han nyktrat till har han blivit sjukare och sjukare! Hybris är bara ett av alla symptom som dykt upp sedan han nyktrade till.