Mordbrand är inget vettigt sätt att protestera

Mordbrand mot tåg, eller rättare sagt järnvägssystem,  som i Tyskland eller mot hamburgerbarer i Sverige är inget vettigt sätt att protestera mot missförhållanden och sådant man tycker är fel. Dels utsätter man vanligt folk för fara, man förstör i fallet med tågen också ett miljövänligt transport- och färdmedel. Mordbränder är som jags er det att jämföra med terrorism. Det är ingen protestmetod som är acceptabel i ett demokratiskt samhälle.

Attentaten mot järnvägarna i Tyskland utfördes i protest mot Tysklands deltagande i kriget i Afghanistan och attentatet tidigare i år mot en hamburgerrestaurang i Göteborg utfördes i protest mot dålig djurhållning och köttätande.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Förstörelse är alltid enklare än kreativitet. Individuell aktion alltid enklare än att bygga en rörelse, osv. Lättingar!