Rasistsajt läggs ner

Den rasistiska och troligen brottsliga webbsajten Politisk Inkorrekt ska läggas ner. Sajten skriver en hel del om brott och i allmänhet ur ett rent rasistiskt perspektiv. En som ständigt utpekas som en av de personer som står bakom sajten är Kent Ekeroth som också är en ledande sverigedemokrat. Även andra personer med anknytning till SD har haft eller har anknytning till den rasistiska och obehagliga webbsajten:

De sverigedemokratiska bröderna Ted och Kent Ekeroth samlar in pengar till bloggen Politiskt inkorrekt via sin anti-islamiseringsfond. Insamlingen är den senaste i raden av samarbeten mellan Politiskt inkorrekt och företrädare för SD.

[…]

Expo har tidigare rapporterat att SD-politikern Chang Frick suttit med i bloggens redaktion. SD-anhängare har också haft en gräddfil i form av en särskild mejladress till redaktionen dit de kunnat lämna tips om önskvärda artiklar.

Företrädare för bloggen menar ändå att den är politiskt oberoende. Redaktionen skriver i en kommentar att den vill ”förbigå medias och andras eventuella ”avslöjanden” om fondens ägare. En av dem är Kent Ekeroth, som i egenskap av privatperson nu hjälper oss genom samarbetet, som är just bara det.”

Kent Ekeroth är idag ledamot för Sverigedemokraterna i Sveriges riksdag.

Intressant?
Bloggat: Jönsson, Annarkia, Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • De började väl bli rädda för att någon skulle kunna bevisa vem som låg bakom. Inte långt då till fällning för hets mot folkgrupp.