Knivdåd i Munkebäck

En man i 30-årsåldern hittades knivskuren i en trappuppgång på Lilla Munkebäcksgatan strax efter tio på morgonen idag. Eftersom mannen är känd av polisen sen tidigare så funderar man ju på om också detta dåd hänger ihop med tidigare våldsamheter de sensate veckorna. Som exempelvis ett knivöverfall vid Chalmers studenthem i Mossen, en skottlossning i en porrbutik, sprängningen av ett café, en skottlossningLindholmen och en brand i Arendal.Våldsamheter som i sin tur är kopplade till skottlossningar och våldsdåd i Backa tidigare under detta år.

De anses alla handla om uppgörelser mellan Bandidos MC och det så kallade Backagänget där flera personer tidigare varit medlemmar i Bandidos MC eller dess supportergrupp X-team. En rent gangsterkrig med bestraffningar, mordförsök, hämndaktioner, varningar osv.

En annan möjlighet är ju en eventuell koppling till den nu pågående rättegången mot en Hells Angels-medlem. En rättegång där ju vittnen visat en stor ovilja att vittna. Men det känns dock inte så sannolikt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements