Långaredsmorden – huvudmisstänkt släppt

Den huvudmisstänkte, en 23-åring, för dubbelmordet i Långared har släppts fri. Detta beror på att man inte kunnat finna tillräckliga bevis för att häkta honom för misstanke om brott. Sannolikt innebär väl detta att den 36-åring som fortfarande sitter anhållen för skyddande av brottsling också kommer att släppas på fri fot. När det sker så hart i så fall alla misstänkta för inblandning i mordet på ett äldre lantbrukarpar i Långared släppts.

De nu aktuella dubbelmordet i Långared är förresten inte det enda dubbelmord som drabbat orten. 1986 mördades två ungdomar från orten av en då 23-årig man. Denne sitter fortfarande inlåst på psykvården för morden.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

PS. Uppdatering 15:49: Alla tidigare anhållna är nu släppta.

Advertisements