Långaredsmordet – inga häktningar ännu

Av de två som ursprungligen greps som misstänkta för dubbelmordet ett äldre lantbrukarpar i Långared norr om Alingsås släpptes den ene mannen igår. Han är dock fortfarande misstänkt enligt polisen. En tredje man greps också och denne sitter fortfarande anhållen i likhet med en av de först gripna. Den sistnämnde är en 23-årig man skriven i Bergsjön i Göteborg. Han greps dock i Stockholm. Den tredje mannen som greps är en 36-åring som bor i Alingsås kommun. Han är misstänkt för skyddande av brottsling.

Den frisläppte mannen är en 32-åring som nyligen kommit ut från ett 6-årigt fängelsestraff för en mycket grov misshandel. Av de 6 åren satt han av 4 år. Misshandeln handlade om ett fall av utpressning mot en pantbanksdirektör. Pantbanksdirektören kidnappades och misshandlades så svårt att nav var ytterst nära att dö. 32-åringen dömdes för att beordrat misshandeln men inte för att ha deltagit i den. 23-åringen är också dömd tidigare men inte för några allvarliga brott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements