Nytt bombdåd mot restaurangbåt i Malmö

Restaurangbåten Prins Bernhard i Malmö har för tredje gången i år utsatts för ett bombattentat. Det är uppenbart att ägarna av båten på något sätt har något otalt med några gangsters. Det kan handla om hämnd eller om utpressning och beskyddarverksamhet. Denna gång liksom tidigare gånger är dock skadorna på båten ganska begränsade. En mörk bil sågs köra fort från platsen.

Tidigare ägde en man vid namn Richard Grann nöjesbåten Prins Bernhard. Företaget är dock förklarat i konkurs och nu drivs verksamheten av Skeppsbroskeppet AB. Det företaget är under rekonstruktion och har alltså inte heller det nån ekonomiskt lönsam verksamhet. Troliga ägare bakom Skeppsbroskeppet AB är Ata Dan Selim Cimen, Lars Johan Ola Nilsson och Hans Fredrik Nilsson. Lars Johan Ola Nilsson är verksam i en rad företag inom restaurang- och nöjesbranschen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements