Svensk pokerspelare hittad död på Bali

En svensk man i 20-årsåldern med ursprung i Umeå har hittats död i ett hotellrum på Bali. Dödsorsaken är ännu okänd, men rummet ska ha brunnit. Den döde mannen hittades på golvet och flera uppgifter tyder på att branden startat i sängen. Sannolikt är den döde en person vid namn Joacim Ando enligt vad indonesisk media uppger. Joacim Ando är (var om det nu är han som är död) professionell pokerspelare .

Hans rumskamrat, en annan jämnårig svensk som hyrt hotellrummet, eftersöks av polisen. Den eftersökte heter enligt indonesisk media Emil Andersson och är enligt flera uppgifter vän med Joakim Ando. Så här långt tyder dock det mesta på en olyckshändelse, men helt säker går det väl inte att vara förrän obduktion genomförts.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements