Mordförsök mot poliser i Malmö

rubriceras i alla fall de försök att köra på poliser som en bilist i Malmö gjorde under natten till idag, annandag jul. Två gånger försökte polisen stoppa bilen men förarren försökte istället köra på poliserna och vid ett tillfälle sköt polisen också mot bilen. Anledningen till att man ville stoppa bilen var vårdslös körning.

När polisen vid tredje försöket lyckade stoppa bilen då den körde mot trafikriktningen på motorvägen fann man 7 personer i fordonet. Alla sju i bilen är misstänkta för brott.

Mordförsöken mot poliser i Malmö är bara ett par av många bråk och fylleincidenter som ägde rum i Malmö och hela landet under juldagen och juldagens kväll. En av de värre händelserna är ett misstänkt mord i Uppsala. Uppenbart är alkohol ingen bra grej.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements