Idiotiska ungdomar i Lindome – nazister?

Ett tiotal ungdomar i Lindome centrum kastade igår kväll bensinbomber mot ett par bussar i trafik och med passagerare ombord. Ungdomarna ska enligt uppgift också ha försökt att tända eld på bussens däck. Orsaken till det inträffade är något oklar men polisen tycks mena att det handlade om en attack mot en av passagerarna ombord på bussen:

– Det var kaotiskt och stressat. Det kan man förstå när passagerare ombord på en buss blir attackerade av ett tiotal personer, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson.

Det var klockan 20.12 som polisen fick larm om att ett tiotal ungdomar kastat brinnande vätska på två bussar som befunnit sig vid Almåsgången i Lindome centrum.

Lindometrakten är känt som tillhåll för nazister och högerextremister av annat slag så man undrar ju onekligen om gärningsmännen kan ha varit en gäng med naziungdomar. De är ju också kända för våldsamma överfall på politiskt aktiva vänstermänniskor, invandrare och homosexuella.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements