Tre gripna för tonårsmord i Malmö

Tre ungdomar har gripits som misstänkta för att ha mördat en 15-åring, Ardiwan Diaa Samir, på nyårsafton. Mordet skedde i Rosengård, närmare bestämt Herrgården, strax efter tolvslaget. De tre gripna kände mordoffret och har hörts tidigare i utredningen:

De tre var först anhållna i sin frånvaro och hämtades av polisen under måndagsmorgonen. Samtliga är, enligt polisens pressmeddelande, skäligen misstänkta för mord, alternativt medhjälp till mord.

Han berättade att många förhör hållits och att vissa personer förhörts flera gånger. De tre anhållna uppges ha varit på platsen där mordet begicks och de ska även ha känt till offret. Personerna, polisen vill inte avslöja om det handlar om killar eller tjejer, är tidigare hörda i utredningen.

Ytterligare ett i raden av mord som skakade Malmö i vintras ser alltså ut att vara på väg att lösas. Sedan det kom poliser från andra håll i Sverige till Malmö för att utreda så har fall efter fall kunnat rullas upp. Det är bar, mend et är mindre bara att Malmöpolisen tycks sakna ordentlig kompetens på området.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements