Det finns bara en rimlig förklaring till Peter Mangs agerande

Förutsatt att Peter Mangs är skyldig till de mord och mordförsök som han är åtalad för finns det bara en rimlig förklaring till att morden och mordförsöken utfördes. Rasism. En rasistisk livsåskådning parat med en udda, för att inte säga störd, personlighet är den enda rimliga förklaring som finns. Precis samma kombination som när det gäller Anders Behring Breivik. Att Peter Mangs och hans försvarare hävdar att han inte är rasist är bara en variant på temat ”jag är inte rasist men”. Ett ganska typiskt kännetecken för att en person faktiskt är rasist, dvs hyser rasistiska åsikter och uttrycker rasistiska åsikter.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • mrPe

    jupp, kan man bli annat så som det ser ut i tex malmö, där muslimer tar makten och skiter i vårt rättssytem, skulle tro att detta bara e början på rashatet i sverige,
    men vems e felet då, nej utvisa packet till deras hemland så fort de bryter mot svensk lag, Vi bör göra nått åt problemet snabbt innan det sprider sej mera, se på danmark där de tagit över mer än halva köpenhamn , vanligt folk törs inte gå ut längre, är det så vi ska leva i framtiden, bort med politiker som till låter denna typen av invandring, se till att hjälpa de som verkligen behöver istället,,,  har hört att vissa av våra politiker är välldigt muslimvänliga av nån anledning jag inte förstår, måhända jag nu blir rasist, okey då får jag väll vara det då, jag kommer iallafall att skydda min familj med vapen i hand om jag måste.

    ” mr P ”

  • Pingback: Mangs och Breivik är kräk, inte övermänniskor « Jakten på berättelsen()