Det är klart dom var gaisare

GaisareEller kanske inte. För dom är ju onekligen överklass. Karl IX och Gustav II Adolf alltså. Fast idag har de fått Gais-flaggor. Gudarna är dock med säkerhet gaisare. Garanterat Poseidon. Med anledning av derbyt antar jag. Så kanske var dom gaisare ändå. I vilket fall som helst är statyerna som föreställer dem gaisare just idag. Jag är dessutom helt säker på att ingen som fotograferar statyerna bryr sig om flaggorna. Kanske är det till och med lite intressant. De behöver ju fråga om flaggorna och varför. Dessutom tycker jag Gais-flaggorna passar bra denna vecka. De har ju nästan alla färger. En slag regnbågsflaggor i sig allstå. Öis eller IFK-flaggor hade inte gjort sig lika bra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements