Mördad lastbilschaufför med kopplingar till Outlaws MC

På söndagsmorgonen hittade en 53-årig lastbilschaufför mördad i samband med en kontroll av en lastbil som stått parkerad mitt emot restaurangen Rasta på Hallandsåsen i ett antal dagar. Misstanken var att fordonet var övergivet, men i stället fann polisen alltså den döde 53-åringen i förarsätet på den danskregistrerade lastbilen. Mannen var dansk medborgare men bodde i Sverige. Han uppges ha kopplingar till Outlaws MC så det är uppenbarligen ett mord som kan ha kopplingar till organiserad brottslighet. Polisen är dock mycket förtegen om mordet och få uppgifter är i nuläget kända om hur mannen blivit mördad eller om något hänt med lasten. Flera mord på män tillhörande Outlaws MC har ägt rum i Sverige i år. I Blekinge, Kristianstad och i Falun. Man undrar ju om det kanske finns ett samband.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements