Nog hade hon råd att avliva kattungarna

Det kostade nämligen ingenting så DN:s påstående om att hon inte hade råd är på ett sätt fel. Hon stoppade dem i plastpåsar. Hon stoppade dem i frysen. De dog. Hon avlivade dem. Barbariskt kanske, men avlivning var det. Djurplågeri kanske, men dödade kattungarna gjorde kattägaren ifråga.

När jag var barn på Rörö anlitades en man som bodde i ett skjul i trädgården till huset dfär jag bodde. han hette Börjesson. Han bröt nacken på dem. På andra ställen dränkt man kattunhgarna. Vi, alla barn, var rädda för Börjesson och det värsta var att den närmaste vägen till Sion (pingstkyrkan), genom en grind på baksidan av trädgården tvingade mig att gå förbi hans skjul på väg till söndagsskolan. Precis utanför hans dörr. Läskigt var det.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements