Skottlossning på klubb i Malmö – efterlyst man skjuten

Två män sköts natten till igår på em illegal klubb i Malmö. En av de skottskadade är en 26-åring från Helsingborg som var efterlyst för ett annat brott och anhållen i sin frånvaro. Enligt uppgift ska han ha haft samröre med det numera nedlagda gangstergänget Black Cobra. Han har tidigare dömts för en rad olika brott. De brott han nu är anhållen för har inget emd skottlossningen att göra utan handlar om övergrepp i rättssak om jag förstått det hela rätt.

Den andre skottskadade mannen, en 49-åring, är också känd av polisen sen tidigare. Han är bosatt i Lund.

Bägge männen är allvarligt, men inte livshotande skadade. Skottlossningen var med all sannolikhet en uppgörelse i den undre världen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements