Tre dagars värme i västsverige och folk ballar ur

Efter en kall sommar, dock inte så blöt som på andra håll i Sverige, fick västsverige en värmebölja som nu vara i hela tre dagar och därmed också tycks nå sitt slut. Det var kanske årets sommar det.Tre dagar. Men de tre dagarna var tydligen alldeles tillräckligt för att folk i Trollhätte- och Vänersborgstrakten skulle drabbas av solsting. Dels har vi mannen i Frändefors som sköt mot sin fru och hennes dotter varefter han brände ner familjens hus. Tragik förstås. Precis som i Danmark men i detta fall är det enbart mannen som skadats. Han ska ha skjutit sig själv och är på väg till sjukhus med ambulans.

Sen har vi fallet i Trollhättan där några män beväpnade med pistol hotade en kvinna i en lägenhet i de centrala delarna av staden. vad det handlade om är ännu lite oklart.  men man undrar ju varför detta sker när värmen äntligen kommer och inte under den deprimerande perioden som varit innan. Eller handlar det om att folk blir som tokiga när de ska tvingas tillbaks till tråkiga och otillfredsställande jobb?  Fast egentligen har det nog inte, inte nåt av fallen, samband med  varken det ena eller det andra utan handlar om djupare och mer personliga saker.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements