Art Garfunkel försvunnen i Göteborg

När Art Garfunkel skulle uppträda i Göteborg på fredagen (eller torsdagen enligt Sydsvenskan) dök han aldrig upp. Musikerna var där och klara för spelning, men ingen Garfunkel. Han träffade arrangören i fredags innan konserten och sen dess har inte av hörts av:

Malmström träffade Art Garfunkel i Göteborg på fredagen och är förbryllad över hans försvinnande.

-Jag pratade med honom innan han försvann. Han hade lite problem med rösten, men fysiskt tyckte jag att han verkade frisk. Hur det var med det psykiska kan jag inte säga.

Inte heller Art Garfunkels musiker vet vart sångaren har tagit vägen och på söndagen återvände de till USA. Julius Malmström säger att musikerna inte är direkt oroliga, men väl en smula ”tagna på sängen”.

Inte heller på lördagens konsert i Malmö dök han upp. Det hela är onekligen lite märkligt. Men de flesta inblandade verkar inte speciellt upprörda och oroliga så det har väl sannolikt hänt förut.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

PS. 18.34. Det visade sig att Garfunkel blivit sjuk och är på väg hem till USA. Utan att meddela konsertarrangörerna uppenbarligen. Eller så har arrangören ljugit för att slippa minskad publik.

Advertisements