Mordbrand i jourboende

I alla fall en misstänkt mordbrand i en byggnad i Storås i Angered som används som ett jour och korttidsboende för exempelvis hemlösa och missbrukare, som drivs av kommunen. Verksamheten kallas ofta altbo. De cirka 15 personer som bor i fastigheten evakuerades. En fördes till Östra sjukhuset med lindriga skador.

Branden började i fasaden och polisen misstänker att den är anlagd. Kanske är det nån som inte gillar att hemlösa och missbrukare har nånstans där de kan sova under tak kortare perioder. Kanske är det nån som haft och har nåt otalt med nån av de som bodde där. Missbrukare tenderar ju  ofta att ha fiender av olika slag. Speciellt om de också langar. Kanske är det nån av de boende som inte gillar stället. Fast det verkar ju lite långsökt. En boende på stället skulle väl inte tänt på mitt i natten när folk var hemma och förmodligen låg och sov.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements