Ingen mordbrand i Ellös men tre döda i branden

Den tekniska undersökningen av den brunna villan i Ellös har genomförts och avslutats. Kvarlevorna av tre personer hittades i resterna av huset. Den tekniska undersökningen konstaterade också  att man inte kan hitta några tecken på att branden skulle vara anlagd:

Polisen kom på lördagen fram till att sex personer befunnit sig i huset, som hade tre lägenheter, när branden tog fart. Bara tre lyckades ta sig ut.

Vid polisens tekniska undersökning under lördagen hittades kvarlevorna av tre personer, men inget som tyder på att branden skulle ha varit anlagd.

– När det brinner fort, brukar det finnas god tillgång till syre och mycket brännbart material, ofta fördelat så att luften lätt kommer åt. Det kan vara bränslen som råkar befinna sig där. Sedan beror det på hur flammor och värme sprider sig, säger Mattias Strömgren, olycksutredare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements