Vilksman häktad

En av de män, en 27-åring,  som misstänktes ha förberett mord på Lars Vilks har häktats igen. För misstankarna om mordplaner på Lars Vilks frikändes mannen liksom även de andra misstänkta.

Denna gång har mannen häktats för bedrägerier. Han ska ha använt någon annans kreditkort och förfalskat namnteckningar. Hans advokat uppger att att hans klient medger viss brott, men inte andra. Samme man förekommer också i ytterligare en uppmärksammad brottsutredning. Det är han som anmälts för hot mot aktivisten Gun Holmertz på Caritas.

I bedrägeribrottet är 27-åringen misstänkt tillsammans med en 24-årig man som är känd av polisen sen tidigare för olika typer av våldsbrott. Den sistnämnde dömdes exempelvis år 2007 till två år och tre månader i fängelse för rån.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements