Pojke i Tynnered skjuten

Natten till idag (torsdag) sköts en 16-årig pojke. Han sköts i handen och vaden. Skottlossningen skedde utomhus i närheten av Briljantgatan i Tynnered i västra Göteborg. Orsaken till att den tonårige pojken sköts är än så länga oklar. Alternativen är dock enkla att fundera ut. Macholek med vapen, straff för något han gjort som kriminella inte gillat, osämja kring knarkaffärer. Åldern utesluter sannolikt brott med hedersmotiv men det skulle också kunna var en anledning till att han blev skjuten.

Hedersvåld är ovanligt, uppgörelser bland kriminella är rätt ovanligt, osämja kring knarkaffärer säkert lite vanligare men resulterar sällan i att nån blir skjuten och till sist är det ovanligt att så unga som 16-åringar blir skjutna. Så brottet är som helhet rätt ovanligt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Ps 11:23. Eftersom pojken enligt GP inte vill prata med polisen handlar det väl sannolikt om nån gangstergrej.

Advertisements