Nazister sitter redan i EU-parlamentet

Cecilia Malmström

Jobbik är ett ungerskt nazistparti med antiziganism, antisemitism, islamofobi och rasism som bärande budskap. Dessutom ägnar sig Jobbik åt våld, de har paramilitära grupper, (tidigare fast organiserade i Magyar Garda, ungerska gardet) de angriper judar, romer och invandrare fysikt. Jobbik är ett nazistiskt parti och de sitter i EU-parlamentet.

Att kalla Jobbik för nåt annat än nazister är ren lögn. Det är sådant som Cecilia Malmström och svensk media ägnar sig åt när de varnar för att det grekiska nazistpartiet Gyllene Gryning ställer upp i nästa EU-val. När de låtsas som eller tror att Jobbik inte alls är nazister. Det är klart att Gyllene Gryning ställer upp i nästa EU-val och sannolikt att de kommer in. EU-politiken gentemot Grekland bär ett stort sanvar för att det blivit så.

Cecilia Malmström är en av de ansvariga för den politik som lett till att fler nazister kan komma in i EU-parlamentet. Hon gör ingenting åt problemet, utan ljuger istället i media. Vilket pajaseri.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements