Nu också skribent på Flyktingbloggen

Flyktingbloggen

Flyktingbloggen är en blogg där man som namnet antyder fokuserar på antirasism och flyktingfrågor:

Flyktingbloggen är en partipolitiskt obunden samlingsplats för aktivister, debattörer, politiker och organisationer som arbetar för en mänsklig flyktingpolitik. Våra skribenter kommer än så länge från Sverige, Norge och EU och vi publicerar artiklar på nordiska språk och engelska. Skribenter på sidan står bara för sina egna texter och inte vad redaktörer eller andra publicerar.

Jag ska börja skriva på Flyktingbloggen. En gång i månaden, den 22:e för att var mer bestämd är det tänkt att jag ska skriva nåt. Till en början har jag skrivit ihop en liten presentation av mig själv, framförallt i förhållande till antirasism och flyktingfrågor.  När jag börjar skriva på flyktingbloggen blir jag en av många skribenter. Skribenter som har mycket olika utgångspunkter och olika erfarenheter från och av antirasistiskt och flyktingpolitiskt arbete. Några av dem är Alex Bengtsson från Expo, Birger Schlaug, Sanna Vestin, juristen Tomas Missne, flyktingaktivisten Johan Zandin, samt läkaren och aktivisten Henry Ascher.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements