Mc-gäng flyttar till Gullbergskajen i centrala Göteborg

Red Devils MC, en supporterorganisation till Hells Angels MC, har köpte en båt, den gamla tankern John Charlton som ligger vid Gullbergskajen i centrala Göteborg, närmare bestämt Hultmans Holme. Det är tänkt att den ska byggas om för klubbverksamhet. Det nuvarande Red Devils MC hette tidigare Mandroms MC och hade en klubblokal i Utby.

Polisen uppger i GP att de inte tidigare hört talas om att MC-gäng haft verksamhet på en båt. Polisen som säger det måste vara sällsynt okunnig. Mothers Freak MC hade väl i 20 år minst en båt, oftast fler och verksamhet i och med dessa. Även om båtarna så vitt jag förstått det aldrig var några egentliga klubblokaler så fanns det i all fall på den ena en större festlokal. De båtarna låg också vid Gullbergskajen.

Hells Angels har tre fullvärdiga avdelningar i Göteborgsområdet, HA Gothenburg i Gunnilse, HA Goth Town i Toltorpsdalen och HA West Rock City i Sisjön. Dessutom finns minst två grupper som ingår i supporterorganisationen Red & White Crew.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements