Stoppa SD – ny antirasistisk organisation

– Stoppa SD är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som arbetar med fredliga medel
– Vi motarbetar rasistiska och islamofobiska föreställningar.
– Vi bemöter SD:s och annan extremhögers utpekande av muslimer och invandrare/flyktingar som syndabockar för en dålig samhällsutveckling

– Vi pekar på behovet av att undanröja grogrunden för rasismen genom att kämpa för ett jämlikt välfärdssamhälle. Ökade klassklyftor och försämrad välfärd spelar rasister i händerna.

– Vi sprider även upplysning i andra frågor, såsom kriminalitet, som SD utnyttjar för sina syften

– Vi vänder oss framför allt direkt till den arbetande befolkningen på arbetsplatser, i bostadsområden och på gator och torg. Vi deltar i protester när rasister arrangerar möten och andra manifestationer.

Kämpa för välfärd och rättvisa istället för att stödja rasister.

Se där några punkter som kan utgöra grundvalen för en ny anti-rasistisk organisation som ställer sig målet att driva tillbaka rasismen i allmänhet och SD i synnerhet.

Förutom bildandet av STOPPA SD förespråkar vore tillkomsten av ett brett anti-rasistiskt nätverk där fackföreningar, partier, ungdomsförbund och ideella organisationer ingick mycket bra. Det är hög tid att höja nivån på bekämpandet av rasismen.

Det finns ett berättigat missnöje i samhället. Detta ska kanaliseras in i konstruktiva banor, i kamp för välfärd och rättvisa – istället för att sjunka ner i rasism och splittring.

Stoppa SD finns på facebook – gå in och gilla organisationen!

Internationalen: Risken är att vi går mot ett fascistiskt århundrade

Intressant?
Bloggat: Röda MalmöKildén & Åsman,
Borgarmedia: SVDAB12Skanskan
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements