Svårt virus tycks ha drabbat SVD:s redaktion

SVD:s redaktion tycks ha drabbats av ett svårartat virus. Det yttrar sig i form av förvirring, konstiga politisk uppfattningar och en skev verklighetsuppfattning. Exempelvis har de fått för sig att militära övningar i Östersjön är krigshandlingar och kräver aktion till landets försvar.

Problemet är ju bara det att övningar anmäls till de andra länderna och de andra länderna kan då välja om de också ska öva, dvs följa övningarna på plats i vattnet eller luften. Ibland gör man det, som Ryssland gjorde med en svensk övning och Nato med en rysk, ibland gör man det inte som Sverige gjorde med en rysk övning. I SVD:s hjärnor har detta förvandlats till rena krigshandlingarna. Snacka om förvirring.

Den exakta orsaken till förvirringen och det eventuella viruset är dock lite svår att finna. Kanske är det feberyrsel på grund av ett virus, kanske det farliga nya influensaviruset H7N9 som just nu sprider sig i Kina. Verkar betydligt dödligare än någon form av vanlig influensa (H1N1, H1N2 och H3N2) som i sin tur ju är dödligare den så kallade svininfluensan (en variant av H1N1) som ju så många journalister fick samma feberyrsel kring som nu SVD:s redaktion fått när det gäller militära övningar i Östersjön.

Men mer sannolikt är att det fortfarande handlar om samma gamla förvirring som länge rått på SVD:s redaktion. En förvirring som beror på inflytande från vogonerna på redaktionen. Ett inflytande som vogonerna utvecklat just för att människan inte ska märka deras intergalaktiska motorvägsbygge och deras förberedelser för att spränga jorden i luften. Tecknen bygget är ju annars tydliga. Vogonerna tappar ju konstruktionsmaterial jorden med jämna mellanrum. Att människor sen inte alltid hittar det beror på att vogonerna har hunnit plocka upp materialet innan människor hunnit dit.

Källa utöver länkade artiklar: Liftarens guide till galaxen

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements