Tre häktade för våldsbrott i Hammarkullen

Sandeslätt

Invånarna i Hammarkullen har en längre tid trakasserats av medlemmar i ett kriminellt nätverk med bas i en familj. Till slut tröttnade invånarna, bland annat efter en grov mishandel och en skottlossning mot ett möte. Folket i stadsdelen började samarbeta med polisen, polisen började till slut lyssna på invånarna. Resultatet har blivit att tre personer nu häktats:

Tre män häktades på måndagen misstänkta för den senaste tidens våldsbrott i Hammarkullen. Polisens insats fortsätter att vara klassad som särskild händelse.

De tre männen tillhör samma hammarkullebaserade nätverk. Två av dem, en 19-åring och en 20-åring, häktades för grov misshandel på Hammarkulletorget fredagen 17 maj.

[…]

en tredje mannen som häktades på måndagen är också han 20 år. Han är misstänkt för två fall av misshandel som ska ha skett på Hammarkulletorget 2 och 3 maj.

Alla tre männen greps och anhölls i fredags. Troligen har den 20-åring som häktats för misshandeln i början av månaden blivit anmäld efter våldsamheterna 17 maj.

Det hela visar på vikten av det jag skrivit i ett tidigare inlägg. Det är bra att samarbeta med polisen för att sätta dit gangsters.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements